Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Rac

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Rac

Barbatul din aceasta zodie poate avea o viata sentimentala complicata daca mai este prins sufleteste in fosta relatie. Daca il intalnesti intr-o astfel de situatie, exista toate sansele ca sa te faca sa suferi din cauza capriciilor sale si a faptului ca ar vrea sa fie si cu tine, dar si cu fosta. Abil manipulator sentimental, este capabil sa te inveseleasca de fiecare data cand esti suparata si sa te faca sa te razgandesti cand ai crezut ca esti hotarata sa pui piciorul in prag.

Ca sa te razbuni pe acest nativ trebuie sa spui macar o perioada de timp stop sentimentelor si sa iti folosesti exclusiv gandirea rationala si rece. Daca demonstrezi numai 1% vulnerabilitate emotionala barbatul Rac te iti va prinde punctul sensibil si te va tara inapoi in viata lui sentimentala complicata, pe taramul dramelor.

Va incerca sa isi schimbe comportamentul, sa te manipuleze emotional, parand ba foarte sentimental, ba suparat, schimband diverse atitudini precum si opinia. Incearca sa arati ca aceste schimbari ale sale nu lasa nici o urma asupra ta, caci esti foarte ocupata cu treburi din domeniul studiului sau al profesiei.

Incearca sa nu te arati niciodata suparata, caci nativul Rac poate exploata mai bine ca oricine acest lucru si sa fie umarul pe care poti sa plangi, in timp ce tu ai pierdut din nou controlul asupra jocului razbunarii. Gaseste-ti neaparat o preocupare care sa iti tina atentie concentrata ca sa poti parea indiferenta.

Cand te intreaba daca iti amintesti de ceva sentimental, prefa-te ca nu mai tii minte, fii distrata. Daca te invinuieste cu ceva, arata-i ca nu intelegi despre ce este vorba, dar ca iti ceri scuze ca sa nu continui discutia. Barbatul Rac va intelege ca ai devenit cu adevarat indiferenta fata de el si ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce este vorba si mai rau, nici nu te intereseaza.

Va fi cat se poate de nefericit deoarece el nu poate concepe cum o femeie care o data a avut sentimente pentru el il poate trata acum cu o amabilitate rece.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Rac: